Hoppa till innehåll

Om oss

Det här är SE*Mavisa’s

Mitt namn är Maria, det är jag som innehar stamnamnet SE*Mavisa’s, registrerat i SVERAK (FIFe). Man hittar mig, familjen och katterna i Skåne, Sverige.

Min familj består av mig, min man och två yngre barn samt våra katter. Det är viktigt för oss att våra kattungar blir socialiserade och trygga, det hjälper särskilt våra barn till med. Det är fullt ös med bus och lek mest hela tiden.

Min uppfödning är småskalig och vi föder upp 1-2 kullar per år. Det är mycket viktigt för mig att de katter som används i avel är friska. Därför följer jag rekommendationer från SVERAK & organisationen PawPeds, för att ta mitt ansvar för att Brittiskt korthår bibehåller den goda hälsa de idag anses att ha som kattras.

Som SVERAK-uppfödare följer jag såklart de regler & avtal som SVERAK har tagit fram, samt den svenska djurlagen. Jag är medlem i kattklubben Sydkatten.

Vi finns i Veberöd, Skåne

I hjärtat av Skånes landskap bor vi och våra katter. Vårt fina hus ligger i ett lugnt villaområde i Veberöd. Det är lite drygt 4 mil till Malmö och drygt 2,5 mil till Lund.